Pitkät Bitcoin Unseats Tech -varastot ovat tammikuun kaikkein ruuhkaisinta kauppaa, BofA Reports

„Pitkä bitcoin“ on noussut kolmanneksi eniten kauppaa joulukuussa ja on nopeasti noussut kärkipaikalle Bank of America -tutkimuksen mukaan.

Kaupankäynti yli 35 000 dollaria, Bitcoin kulkee edelleen virstanpylvään jälkeen virstanpylvään jälkeen, koska raportit osoittavat, että kryptovaluutta sai eniten pääomavirtaa tässä kuussa verrattuna teknisiin osakkeisiin ja perinteisiin sijoituksiin.

Pitkä Bitcoin voittaa eniten kauppaa

Äskettäinen Bank of America -tutkimus rahastonhoitajista, joilla on yli 500 miljardia dollaria AUM: ssa, paljastaa, että sijoittajat ovat nousussa Bitcoinin hinnalla pitkällä aikavälillä.

Tutkimus osoittaa, että „pitkä bitcoin“ syrjäytti „pitkän teknologian“ kaikkein ruuhkaisimmaksi kaupaksi tammikuussa 2021.

Reuters ilmoitti tiistaina, että tämä on ensimmäinen kerta, kun pitkä asema teknologiayrityksissä on menettämässä kärkeä lokakuun jälkeen. Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun „pitkä bitcoin“ on koskaan sijoittunut ensimmäiseksi rahoitusmarkkinoilla.

Virstanpylväs on tulossa vain kolme kuukautta sen jälkeen, kun alle 5% marraskuun kyselyyn osallistuneista äänesti „pitkän bitcoinin“ ensisijaiseksi kaupaksi, ja yli 65% rahastonhoitajista valitsi „pitkän tekniikan“.

Aikaisempi BofA: n tekemä tutkimus osoitti, että „pitkä bitcoin“ nousi kolmen parhaan ensisijaisen kaupan joukkoon joulukuussa, kun rahastonhoitajat nimittivät sen „kolmanneksi eniten tungosta“ kaupaksi.

USD: n oikosulku

Vaikka sijoittajat ovat nousussa Bitcoiniin, kauppiaat ovat edelleen menettämässä uskoaan Yhdysvaltain dollariin, kun he jatkavat panostusta sitä vastaan. Tutkimuksen mukaan „lyhyt USD“ on kolmanneksi eniten kauppaa kuukauden aikana, vain yksi paikka edellisen sijan alapuolella. Se oli toiseksi eniten liikettä kauppa joulukuussa.

Kuten aiemmin on raportoitu , yksi syy Yhdysvaltain dollaria kohtaan kohdistuneeseen kritiikkiin on FED: n rahapainatuskausi viime vuoden COVID-19-pandemian huippukaudella, jonka väitettiin luovan lähes 20 prosenttia kaikista nykyisistä Yhdysvaltain dollareista.

Investors argue that the FED’s action is a recipe for inflation, with many economists predicting that the USD value would fall. To protect themselves against the supposed impending dollar doom, investors and institutions seeking to preserve their wealth chose Bitcoin, which has turned out to be a win for them so far.

Comments are closed.